İKİZ YASALARLA ELİMİZİ BAĞLADIK !

 

KABAĞI TÜRKIYE NiN BAŞINA MI PATLATACAKLAR !

TÜRKİYE İKİZ YASALARLA, AYAĞINA TAŞ BAĞLADI !



ABD ve İsrail'in başını çektiği Ortadoğu'yu şekillendirme projesi BOP ta , İran'ı tahrik etmek için ellerinden gelen gayret gösteriliyor. ABD ve İsrail'in uzun üredir Türkiye'nin güneydoğusu için plan projeler yaptıkları , AB aracılığı ile Türkiye'nin sağlam iç dinamiklerinin çözülmesi için gayret sarfettikleri de biliniyor. ABD nin Suriye'de 200 bin silahlı gücü beslemesi, Ege Adalarını silahlarla donatması ve namluların Türkiye'ye dönük olması ise ; hedefin Türkiye olduğu konusunda şüphe götürmüyor. AB 'nin , Türkiye'nin AB'ye alınması için sürekli olarak yeni senaryoları açması , 18 adanın Yunanistan'a verilmesi !, TBMM 'de Türkiye aleyhine olabilecek İKİZ YASALAR gibi bazı yasaları kanunlaştırmaları ise, Türkiye'deki bölücülerin yüzlerini güldürüyor.! Türkiye'deki bölücü gruplar ie , " nasıl olsa ikiz yasaları kabul ettiler, istediğimiz zaman topraklarımızla ayrılırız Türkiye'den " diye hesap yapmaya başladılar.


İKİZ YASALARI TBMM ACİLEN İPTAL ETMELİ .. !
Türkiye'nin Misak -ı Mİlli sınırlarını delen " İkiz Yasalar " da ise hiç kimsenin aklına ve hayaline gelmeyecek oyunlar dönmüş durumda . 15 Ağustos 2000 de ANASOL-M DSP-MHP ve ANAP koalisyonu döneminde Bakanlar Kurulunda kabul edilen ' ikiz yasalar ', Abdullah Gül'ün Başbakan olması ile 2003 yılında TBMM'nin gündemine alınarak oylanıp yasalaştırıldı.!
İkiz Yasaların incelenmesi sırasında ise , İkiz Yasaların Türkiye Cumhuriyeti Devletini paramparça edecek bir kanun olduğu ortada . Her ne kadar bazı hukukçular kabul edilen yasalardaki ' halklar ' kavramını sömürgeler için kullanılmış diye yorumlasalar bile , bölücü örgüt Türkiye'de ayrı halklar olduğunu ısrarla vurgulamakta, bu nedenle terör eylemleri yaparak Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı ABD güdümünde terör eylemleri yapmakta. Terör örgütünü savunan siyasiler ise, basında o dönem çıkan manşetlerde , ' biz devletimizi kurarız ' şeklinde sesli konuşmalara başlamışlardı. İşin garip yanı ise Milliyetçi bir parti olan MHP nin de Bakanlar Kurulunda İkiz Yasaları imzalaması ve TBMM ye sevkine destek olması.
İkiz Yasaların TBMM den geçirtilmesi ardından AB ve ABD bu işten çok mmemnun olmuşlar, Amerika Suriye'de 200 bin kişilik PYD /PKK ordusu kurarak , ikiz yasalara göre kopartılacak Güneydoğu Anadolu bölgesi sınırlarına , bu PKK ve YPG li teröristleri bölge ordusu diye sınırı korumakla görevlendireceği sızan istihbari bilgiler arasında ..
Gazeteci Arslan Bulut'un Yeniçağ'da 14 Nİsan 2016 da kaleme aldığı yazının bir bölümünde ise ;
"Aslında bugünlerin temelleri, İkiz Yasalar’ın kabulü ile atılmıştır.
4 Haziran 2003 günü, egemen sermaye, tam sayfa gazete ilanları vererek “korkuların boş olduğu” gerekçesiyle AB’ye teslimiyet isterken, Türkiye’yi paramparça edecek İkiz Yasalar TBMM’de kabul edilmişti.
“Bütün halklar kendi kaderini tayin hakkına sahiptir” diye başlayan sözleşmeleri, 4 Haziran günü, Sadık Yakut’un başkanlığında toplanan Meclis’te AKP adına konuşan Ankara Milletvekili Nur Doğan Topaloğlu savunmuş ve “Sözleşmenin ikinci maddesi, o ülkenin ekonomik durumunu da güvence altına almış bulunmaktadır; bu bakımdan da sakınca olmadığı anlaşılmıştır” diye gerçek dışı bir iddia öne sürmüştü!
CHP adına konuşan İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ, sözleşmeleri övdükten sonra “Biz de sözleşmelerin ekli beyan ve çekincelerle onaylanmasını uygun buluyoruz” demiş ve tasarı iki partinin oylarıyla geçmişti.
Şükrü Elekdağ da sözleşmeye 191 Birleşmiş Milletler üyesinden 148’inin katılmış olduğunu, hâlâ sözleşmeyi onaylamamış olanların ise haritada bulunmasında bile zorluk çekilen küçük ülkeler olduğunu iddia etmişti. Oysa ABD, sözleşmeyi imzaladığı halde onaylamamıştı!
İkiz Yasalar, her türden etnik topluluklara, mezheplere, farklı toplumsal kökenlere, tarikatlara, cemaatlere ve yerel gruplara kendi statülerini özgürce tayin hakkı veriyor. " .../...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..

DÖNERCİNİN, ATATÜRK'E HAKARETİ