TOPUK YAYLASI ÇEKİMLERİ…


 TOPUK YAYLASI ÇEKİMLERİ…


Bir safari yaptık ki dillere destan oldu... Herkes mutlu, herkes memnun, makinalar tıkır tıkır çalıştı SD kartlar doldu..

Sevgili dostlar  birkaç eksikle de olsa Topuk yaylası gezisini tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.. Nezih grubun, nezih üyeleri ile gerçekleştirdiğimiz gezide Sabah gündoğumunu Ankara çıkışında fotoğraflarken daha sonra Greenpark ta doğanın kötü hava koşullarına rağmen nefes almaya çalışan tatlı su balıklarını Greenparkta fotoğrafladık.. Greenpark her zamanki gibi bize fotoğrafın en güzellerini sundu.. Fotoğraf seven dostlarımız da bu ikramı paylaştı.. Dinlenip yolumuza devam ettik..

Abat gişelerinden sonra 6 Saatlik ve 3 günlük kuzuları çektik.. Gerçi insan boyundaki köpeklerin havlamaları arasından ahıra geçip gitmek zor olsa da arkadaşlarımız kuzularla kucaklaşmayı başardı..
Topuk yaylası ilk yol ayrımın bizlere nefis ters ışıkta manzara çekimi sağladı..

Topuk yaylası göletini fotoğrafladık.. Fenerbahçe tesislerine göz attık..

 Akşam günbatımında da spontone çekimlerimizi gerçekleştirdik..

Geziye katılanlar mutlu oldu ise ne mutlu bana… Gelecek haftaki gezide buluşmak dileği ile…

Daha Sonra Cihan Bayrak kardeşimiz.. Bıçkıyanı köyünün bıçkın delikanlı Muhtarı gün boyu bize destek verdi..

Topuk yaylasına geldiğimiz de karlar üzerinde nefis bir mangal partisine tanık olduk.. Arkadaşlarımız mangalda köfte ve sucuklarını, kutu meşrubatlarını, semaver çaylarını içerek nefes aldılar..

Karadeniz’den Giresun’dan göç eden Bıçkıyanı köyü köylüleri başta Muhtarları Cihan Bayrak olmak üzer bizim rahat etmemiz için koşturdular.. Çay demlediler sofra açılar.. Allah soflarını şen etsin, evlerinde de  güzellikler nasip eylesin.. 

Topuk yaylası , Fenerbahçe tesislerinde kış sporları , JETSKİ özel gösterisine tanık olduk.. Jetski için özel hazırladığım kompozisyonda arkadaşlarımız başarılı kareler yakalamayı başardılar.. Ki, jet ski havada uçuyordu gerçekten..
















Köy çekimleri ise birbirinden nefisti.. Kemençe ustası, hedik ustası, kaşık ustası şimşir kaşık ustalarını ziyaret edip fotoğrafladık.. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

DÖNERCİNİN, ATATÜRK'E HAKARETİ