ÇUBUK TAN MUHTEŞEM KARELERLE DÖNDÜK..


ÇUBUK  TA NEFİS KARELER

Hadi gidelim deyince bir anda toplanabilen  özel grubumuz ile bugün Ankara’nın Çubuk ilçesinde ve Çubuk ilçesinin mahallelerinde (köylerinde ) çekimler yaptık.. doya sıya, neş’e içinde , rahat bir yolculukla gittiğimiz  köylerde  herkes dilieğin gibi çalışma imkanı buldu .. değişik açılardan , değişik objelerle yapılan çekimlerde herkesin yüzü güldü .. Ankara’da boş oturmadık, boş durmadık ama  gezimizi de tamamladık..











Gezide kısmetimize neler mi  düştü , Pezmez kaynatıldı  çekimlerini yaptık..
Elmalar, elma bahçeleri , elma toplanması  ve elma hasadı ,
Armut hasadı ,
Ceviz hasadı ,
Şeftali hasadı ,
Erik hasadı,
Birkaç köy gezdiğimiz gibi , üstüne üstlük bir de çubuk çıkışında  öyle bir günbatımı yakaladık ki , bu da fotosafirimizin kaymağı oldu.. Birazdan arkadaşlarımız  gezi ile ilgili  kareleri akıtmaya başlarlar gruba .. Bende bekliyorum sizler gibi ..
Bizi izlemeye devam edin .. Bizimle her yere gelerek mutlu olun – mutlu kalın.. Unutmayın  “grubumuz, mutlu olmak isteyen  kişilerin grubudur “   görmüş-geçirmiş ve gezmeyi seven insanların bir arada olduğu  cıvıl cıvıl bir gruptur .  BU gün grubumuzla birlikte  ilk kez Sümeyye Şahin de asistan olarak gelmiştir.. Safariye katılan arkadaşlarımız  Sümeyye Şahin’i sevdikleri gibi , Sümeyye Şahin de  “ bende bir makine alsam mı “ diyerek  fotoğrafa olan ilgisini  belli etti.. Sümyye grubumuzun her gezisinde  organizasyona destek olacak, yardım edecek bizlerle birlikte olacak .. Kendisine bu gezideki yardımlarından özellikle  dağ köyünde  yapılan nefis gözlemelerin pişmesini  gönüllü olarak sağlayıp , ocak başında  sıcağa aldırmadan bizlere de güzel  gözlemenin ulaşmasını sağladığı için arkadaşlarım adına teşekkürü borç bilirim.
Arkadaşlar bizden ayrılmayın .. Fotosafari yi Başkentte en hesaplı “ gerçekten kar amacı gütmeden yapan “  üyelerini her zaman düşünen  önemli bir   grubuz.. TBMM FOTOĞRFÇILIK  KULÜBÜ   ve AFG  Ankara Fotoğraf ve Gezi Grubu olarak  Ankara çıkışlı safarilerimiz devam edecektir ..

Bizi , etkinlik programlarımızdan izleyin .. bizlere gezilerle ilgili her zaman sorun , hatta güzel güzergah olursa bizlere bilgi veriniz.. İstihbaratını yapıp sizleri mutlu etmeye devam edelim..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

DÖNERCİNİN, ATATÜRK'E HAKARETİ