TAKIMI ELEŞTİRMEK İÇİN ÇOK ERKEN

Takımını her gün  beğenmeyenler ne kazanabilir?

 

Gazeteci Fikret Dadaş'ın yazısı

Bindiğimiz dalı kesmeyelim. Sabır...

Hazırlık maçları hiç bir zaman ölçü değildir .. 

Teknik direktörler, futbolcuları hazırlık maçlarında sahaya sürerek, maçlardaki  performanslarını görmek, oyun kurgularına  uyum sağlayabilecek oyuncuları belirlemek isterler.  

Antalyaspor maçı sonrası bazı  eleştirilerin olduğu haberlere  takılmamak gerekiyor.. Yeniden bir takım kuruluyor, oyuncuların elbetteki şahsi becerileri vardır ancak  birbirlerinin huyunu -suyunu  bilmeyen futbolcular  sonuçta . Lig başlayıncaya kadar transferlerin tamamlanması,  beklentileri karşılar diye düşünüyorum.

Teknik direktörün, Sportif Teknik Direktörün ve yönetime yapılacak ağır eleştirilerin takımı hiç bir zaman yararı olmayacaktır ..  Eleştiri de olacak, ortak düşünülecek ama eleştiri adı altında ' aşağılamalar , kişileri hedef almalar devam etmemeli '. Sürekli olarak birilerine karşı yapılan eleştirilerin ucu, ne yazık ki ; Erzurumspor'a dokunuyor. Herkes bunun bilincinde olmalı.. Bilinçli , yol gösterici yorumlar takıma büyük katkı olacaktır düşüncesindeyim. 

Artık , " Çarşı herşeye karşı " anlayışının bir kenara bırakılması gerekiyor ..  Çabalayan insanlara nefes alma hakkı tanınmalıdır..  Gruplaşmalar, bölünmüşlükler  Erzurumlulara yakışmaz.. Erzurumspor'un gücünü  bölmek, hiç bir gruba yarar sağlamaz. Bu bölünmüşlüklere çanak tutmak ta,  çanak tutanları   küçültür .. Şu anda TFF 1. Ligde her takım taraftarı , takımına dört elle sarılırken  vefalı Erzurumspor taraftarının daha iyi günler için takımın yanında olması gerekir .



Bir hazırlık maçını , 'skoru üzerinden ' değerlendirmek haksızlıktır . Takım herkesin gayreti ile belli noktaya gelir..Unutmayın ki kanser hastası bile moralle  şifa buluyor ! Biz ne yapıyoruz ? Bırakın moral vermeyi, hergün hakaret saydırıyoruz. O futbolcu oynar mı ? O teknik adam beyin olarak çökmez mi ?. Kusura bakmayın yapılan transferlerde beklentiler süperlig oyuncusu  ama  herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.. Erzurumspor'u seviyorum diyen , takımın yanında durmalı..

Yarın mübarek Kurban Bayramı, Erzurumspor'u kurban etmeyelim.. ! Herkesin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, nice bayramlara sağlık ve  mutluluk içinde ulaşmalarını diliyorum 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..