Erzurumspor ve İnanmayanlar

 

Erzurumspor ve İnanmayanlar

 

Fikret Dadaş

Korona Virüs nedeniyle  futbol liglerine verilen ara  Süper lig ile start alacak .. Bazı şeyler deneme yanılma yoluyla olacak . Daha önce korona virüsü gibi bir hastalık yaşanmamış, ne olacağı , nasıl davranılacağı, ne gibi çalışmalar yapılacağı da bilinmiyor idi..  Lig bu şekilde kalamaz .. Ya da   tescillensin bu şekilde ‘ , ya da ‘ küme düşme kalksın ‘ gibi  fikirlerin hiçbirini benimsemeyen TFF, “ en iyisi  ligi oynatıp, hak eden kazansın ‘ yolunu seçti .  Maçları tamamen oynatıp ligi bitirmek için Ligleri başlatacaklar, maçlar oynandıkça izleyip duruma göre hareket edecekler ..

TFF  kim bilir belki bu yolu ‘ iyi ki seçtik ‘diyecek, belki de takımların takatleri kesilip çimlere yapışacaklar ve TFF  tüh biz ne yaptık ‘ diyecek..  Bunları yaşayıp göreceğiz. Şimdiden tahmin yapmak artık gereksiz bir şey oldu. Biz de Ofsayta düşmeyelim..

Erzurumspor, mevcut kadrosu, virüs belası, kaybedilen puanlar, hoca değişimi derken ligin son 6 haftasına kadar geldi .. TFF 1. Liginde 2. Sırada ancak alttan gelen takımların da baskısı olacak çünkü arada büyük puan farkları yok.. Üstteki Hatayspor kadar altımızdaki takımların da iddiaları var, boşuna oynamıyorlar ligde.. Herkesin sakatı iyileşti, takviye antrenmanlarla 6 maçlık son çeyrek periyodunda  çalacak ilk düdüğü bekliyorlar.

Erzurumspor taraftarları her türlü hava şartlarında, her türlü sıkıntılı durumda  takımı bırakmamış, kendini Erzurumspor’a feda etmiş  taraftar kitlesi..

Çeşitli sosyal medya gruplarını incelerken taraftarların bir takım hesaplar içinde olduklarını görüyorum. Bu yapılan hesapların hiçbir kıymet-i harbiyesi yok. Sigara paketinin üzerine yapılan hesaplar gibi.. Şöyle olsa böyle olur , böyle olsa öyle olur !  Bunu bilmeyen kimse yok ki ?.. Aranızda bunu bilmeyen var mı? desem hepinizin yüzünde gülücükler olduğunu görür gibiyim ve  ee biz aptalmıyız elbet biliyoruz ‘ da dersiniz ki haklısınız.. Son 6 maçta her takım her türlü atraksiyonlara  girerek, teşvik ti, başka şeylerdi herşeyi kullanacaklar.

Erzurumspor şampiyonluğa mı oynuyor?  Evet diyoruz .. Peki o zaman taraftarının bir kısmı neden inancını  sigara paketleri ya da  kağıt parçaları üzerine hesap yaparak azaltıyor ?  O maçı alsak böyle , bu maçı alsak öyle..  Hayır … Hedef 6 maç .. Biz tevekkül edeceğiz, takım oynayacak .. Gerisi de Allah ne yazmış ise o olur .. İkilemeyin , ikilemde kalmayın .. Erzurumspor’a yararı olmayacak hesaplar değil de  moral ve motivasyona ihtiyacı olduğu dönemde yanında olalım. Maçlar seyircisiz oynanacak bir darbe de biz vurmayalım! Buralarda yazılanlar o futbolcuların moralini çok etkiler. Futbolcuların moralini, takımın gidişatını bozmayalım..   Bu takımın destekçisi isek, köstekçisi olmayalım.. Yükseltelim moralimizi, takıma pozitif enerji verelim.  Tahminlerin, bu takıma yararı olmaz..   



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…