KAŞIKÇI OLAYINDA İNTERPOL ARAMASI ÇIKARTILMALI

KAŞIKÇI  OLAYINDA İNTERPOL  ARAMASI ÇIKARTILMALI

Suudi Arabistanlı Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın  İstanbul’da Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binası içinde katledilmesi ile ilgili  Suudi Arabistan’dan çelişkili, insanları aptal yerine koyan açıklamalar geliyor ..


Önce , “Cemal Kaşıkçı işlemleri yaptırıp gitti  ..”,
Sonra “biz bilmiyoruz “ ,
ABD bastırınca , “ öldü “ ! cevapları geldi ..
Biraz daha sıkıyı görünce, “15 kişilik görevli grubu ile tartışmış, arbede çıkmış! “ hikayesini uydurdular.

Ulan aklı sıcakta yumurta gibi pişmiş kum kafalı adamlar, Merhum  Cemal Kaşıkçı  allame-i cihan olsa orada 15 kişilik “ özel katliam ekibi” ne, ne kadar karşı durabilir ki ?  Ne kadar direnebilir ?.. 2 kişi koyundan tutsa  biri de ağzını bantlasa .. bitti ..!
Cemal Kaşıkçıyı öldürme maksadıyla oraya 15 kişiyi gönderdiniz .. “ ikna ekibi masalı”na kimseyi inandıramazsınız.. Belki Trump sattığı silahların hatırı için inandı gözükebilir!. Ama bir dünya alem biliyor ki , 15 kişilik ekibi oraya katliam için gönderdiniz..
Görüşme işi olsa  Ankara’daki Büyükelçi ne güne duruyor ?.. Merhum Kaşıkçı Ankara ‘ya geliyor, oradan İstanbul’a Başkonsolosluğa paslıyorsunuz! Ankara ‘da yapamazdınız,  büzüğünüz tutmadı , İstanbul eylem için daha  iyi bir yer diyerek İstanbul’da yaptınız katliamı .. 15 kişinin Türkiye’de işi ne ? sahi ne için geldiler , otelde 4 günlük yer ayırtıp günübirlik vınladılar.
Şimdi gelelim açıklamalara , açıklamalara bakıyorum .. Sanki  uluslararası bir gazeteci hiç Türkiye’de öldürülmemiş gibi havalar var ..
“Gazeteci Cemal Kaşıkçı, Suudi Arabistan Veliaht prensi tarafından Türkiye’de öldürtülmüştür.” Bu gerçektir. İster Konsolosluk binasında olsun , ister  konsolosun evinde ister bahçesinde öldürülsün .. Değişen bir şey yok .. Türkiye’de sadece Büyükelçilik mensuplarının dokunulmazlığı var .. Diğerlerinin yoktur ..

İNTERPOL DEVREYE SOKULMALI..

Türkiye’nin yapacağı en önemli iş, şu anda cinayet oldtuğu bilinen olaydan sonra , Türkiye’ye günübirlik gelip kaçan 15 suudi katliamcısı için Dünya’ya geçerli İnterpol tutuklama kararı çıkartmaktır ..  Prens dahil Hepsi Suudi Arabistan dışarı adım atamazlar.! Bu yapılmalıdır .. Yapılmaz ise , Herkesin aklında soru işaretleri kalır ..
Suudi Arabistan yalan söylediği için Müslümanlıkları bile tartışılır . Hz. Muhammed sayesinde, Mekke-i Mükerreme yi ziyaret eden milyonlar ca Müslümanı  “hac için “ soyup soğana çevirerek  para kazanan, Kabe-i Mükerreme ye  bir nebze saygısı oldan   Mekke-i Mükerremeyi aşan yüksek oteller yapmaya devam eden Suudiler için, İslam’ın ve müslümanlığın bir önemi yoktur . Varsa yoksa petrol –para- uçakla kadın getirme  ve saltanat tır .. Allah bunlarında yakında belasını verecek göreceksiniz.. ABD kucağına oturttuğunu öpmeden bırakmaz ..Şu an kucaktalar ..!

Suudi Arabistan Veliaht prensi yarın öbürgün Türkiye ye hangi yüzle gelecek ?..  suça azmettiren , katilbaşı da odur ..

Bir an önce İstanbul C. Savcılarının  açığa çıkacak cinayet olayından sonra  dava açması , mahkemenin de  bu 15 kişi için arama kararı çıkartması ve ardından  İnterpol’den bu 15 kişi için “tutuklama emri  “ çıkarılması gerekmektedir ..

Bunu yapamazsak , sözler ; suya yazılan yazı gibi olur ..
Artık masaya vurma zamanı ..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

DÖNERCİNİN, ATATÜRK'E HAKARETİ