Erzurumspor yönetimi makas değiştiriyor

 

Erzurumspor'da Sportif Teknik Direktör Dönemi ..


Gazeteci Fikret Dadaş’ın yazısı

BB Erzurumspor’da daha öncede önerilerimiz arasında yeralan ‘sportif Teknik Direktörlük ‘ konusu hayata geçiriliyor..

Erzurumspor yönetimi ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in, takımla daha fazla ilgilenilmesi için  ‘ Sportif Teknik Direktör ‘  lük için görüş birliğinde olduğu, bu nedenle  bu işi yapabilecek adaylar arasında eleme yaptıklarını öğreniyoruz.

Eleğin üstünde kalan isim ise , Erzurumspor’un eski futbolcusu, 2 dönem önce Teknik Direktörlüğünü yapan Muzaffer Bilazer. Bilazer’in Trabzonspor ve Milli takımdaki  tecrübelerini Erzurumspor’da paylaşarak  yararlı olacağı kanısı hakim durumda.



Yöneticilerin Muzaffer Bilazer’i Erzurum’a davet ettikleri, yapılan görüşmede, fikri alınan Bilazer Sportif Teknik Direktörlük için yeşil ışık yaktı. Bazı ayrıntılar için yönetim ‘karar aşamasında Bilazer ile yeniden  bir araya gelecek. Kanaatim, bu iş olmuş gibi.

YÖNETİM İSTİFA EDER Mİ ?

Yönetim, çok kritik bir zamanda Olağanüstü kongreye Haziran ayına kadar şu anda gidemiyor. Takımın Teknik Direktör ve futbolcu transferini Haziran ayı içinde yapması gerekiyor.  BB Erzurumspor’un Kongre yapması transferler, Teknik Direktör ve hazırlık kampı nedeniyle takvim sıkışıklığından pek uygun değil gibi.  5-6 kişi kalan Yönetimin istifa edeceğini de sanmıyorum. Çünkü bu sefer  takım diye bir şey oluşturulmamış olacak.  İstifa etseler bile BB Başkanı Mehmet Sekmen  kabul eder mi? Ancak Haziran ayı sonunda  olağanüstü Genel Kurul yapılır ise  yönetime takviye yapılır. 1 Temmuz’da zaten her şey bitmiş olacak..Görünen o ki, Ömer Düzgün göreve devam edecek.

KULÜBÜN  GELİRLERİNİ VE BORÇLARINI NET AÇIKLAYIN..

Uzun süredir dışardan kapalı kutu görüntüsünde olan BB Erzurumspor’da mali portre ile ilgili olarak sosyal medya da herkes  ortaya atılan her iddiaya inanıyor. Bence Erzurumspor yönetimi adına  bu hesap verilmeli ve taraftarların bu bilgileri ilk ağızdan öğrenmesi sağlanmalı.  Kimi 54 Milyon, kimileri 70 Milyondan bahsediyor .. Federasyon’dan düşme parası ne gelecek? futbolcu alacakları, Ackah olayı gibi konuların netleşmesi lazım.

Erzurumspor’un bir an önce toparlanması dileğiyle..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..