Erzurumspor’a eski Kaptan Kürşat ta aday

 BB Erzurumspor’a başkan adayları çıkmaya başladı.

Eski Kaptan Kürşat  “ Büyük bir işadamı grubu ile takıma talibiz “ dedi ..

Arkasında işadamları ile güçlü bir grup kuran Kürşat karakaş, “Erzurumspor benim dönemimde 1 kuruş bile zarar etmeyeceğine dair noterden senet veririm. “ diyerek iddialı konuştu.

Röportaj : Fikret Dadaş

 BB Erzurumspor’un geleceği  ile ilgili , Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in  açıklamaları sonrası, duyumlarımızda olan fakat lig bitmediği için  yazmadığımız Erzurumspor’un eski kaptanı Kürşat Karakaş ile görüştüm.     

        
3 Temmuz stadyumundaki tozlu- çamurlu ve buzlu sahalardan tanıdığım Erzurum çocuğu Kürşat Karakaş’a, Belediye Başkanı Sekmen’in açıklamalarından sonra Erzurumspor ile ilgili çalışmalarına tamam mı / devam mı sorusunu yönelttim. 20 yılı Erzurumspor’da olmak üzere 25 yıldan beri  futbolun ve futbolcuların  içinde olan Kürşat Kaptan açık yüreklilikle, konunun hafife alınmadığını, Erzurumspor’a bir macera yaşatmak istemediklerini vurguladı . Erzurumspor’un A.Ş olması gerektiğinin altını çizen Kürşat Karakaş,  “ şu anda benimle birlikte hareket eden ve elini taşın altına koyan  çok sayıda iş adamı var . Sayın Sekmen’in katkıları, Erzurumspor’a destekleri  yok sayılamaz. Bizim niyetimiz bu güzel şehrin takımının  başarılı olması , kendi öz kaynakları ile ayakta kalması, gelecek nesillere borçsuz, başarılı ve adından söz ettiren bir takım meydana getirmektir “ dedi.

Projelerinin A.Ş. olmakla başlayacağını anlatan eski  Kaptan Kürşat  Karakaş, “ tüm hazırlıklarımızı yaptık. Erzurumlular, bir olmalı, birlik olmalı. Erzurumspor konusunda herkes ortak noktada buluşmalı. Çok önemli ve kalıcı projelerimiz var . projelerimiz , Erzurum’un kalkınmasına da  büyük katkı sağlayacaktır . Erzurum ve Erzurumspor , Avrupa’ da da tanınan bir takım olacaktır . Ekonomik durum ön plandadır . Kulüp, kesinlikle kurumsal bir firma olmalı. Erzurumspor’un cebinde parası ve  akar gelirleri olmalıdır ki, projelerimizle bu akar’ı sağlayacağız. Akar olmaz ise, 100 Milyon TL de konulsa, hazıra dağ dayanmaz. Akar olmadıktan sonra o kaynak kurur ve tükenir, suyu çekilmiş bir göl gibi olur.. Futbolün içinde profesyonel grubuz. Pansuman tedbirler yerine kalıcı çözümlerle, kalıcı bir Erzurumspor’un temellerini atma sevdasındayız. “ şeklinde konuştu.

SEKMEN’DEN RANDEVU..

Sayın Sekmen ile görüşecek misiniz ?  soruma da;  hiç kimseyi itmek için talipli olmadıklarını vurgulayan Kaptan karakaş, “ kesinlikle hiç kimseyi itmek, bir kenara koymak gibi bir düşünce ile hareket etmiyoruz. Sayın Mehmet Sekmen’den randevu talep edeceğim. En kısa zamanda görüşüp kendisine projelerimiz hakkında bilgi verip, fikir alış verişinde bulunacağız “ diye konuştu .



SEKMEN’İN  GÜVENCE TALEBİNE  ‘ NOTERDEN SENET VERİRİM ‘

Sayın Sekmen bir çizgi çizdi, takımı batırmayacağına dair bir güvence alması durumunda takımı verebileceğini ‘ söyledi  güvence verebilecek misiniz ?  şeklindeki soruma da , “Takımı profesyonel şirket gibi yöneteceğiz. İş adamları da  takıma karışmayacak ama şirket ile ilgili çalışma yapabilecekler .  35 yıllık futbol tecrübemi, yurt içi yurt dışındaki tüm dinamikleri  Erzurum ve Erzurumspor için kullanacağız. Sayın Sekmen’in endişelerini anlıyor ve hak veriyorum. Net olarak şunu belirteyim ki ; ‘Benim dönemimde Erzurumspor’un 1 kuruş bile zarar etmeyeceği konusunda gerekirse noterden senet veririm ‘ diyerek, Onursal Başkan Sekmen’in  talebine  net bir açıklama yapmış oldu.

Erzurumspor’un eski kaptanı Kürşat Karakaş, Erzurumspor’un pansuman tedbirlerle değil, kalıcı sisteme oturması için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret edeceğini, gerekli teminatı da vereceği sözlerine ekledi.

Transfer hazırlığı yaptınız mı ? şeklindeki soruya da  eski kaptan Kürşat, “ gerekli çalışmaları yaptık . Nokta transferlerle  Erzurumspor’a yararlı olabilecek  futbolcularla görüşmeler yapılmış olup, Sayın Sekmen’in kararını bekliyoruz “ diye cevap verdi .

Erzurumspor için hedefiniz nedir ? şeklindeki soruya da Kürşat Karakaş,   Erzurumspor artık 1. Ligde oynayacak bir takım değildir. Şampiyonluk hedefi ile gelip, takımı şampiyon yapıp, Avrupa’da oynaması için çaba göstereceğiz “ diyerek bu konu ile ilgili görüşlerini açıkladı.  

 

Erzurumluluğu, Erzurumsporluluğu, güvenilirliği ve ismi hiçbir şaibeye karışmamış isimlerden olan  Kürşat Karakaş, , ‘projeleri ve iş adamlarıyla birlikte  ciddi ve hummalı bir çalışma içinde ‘ Teminat ta vereceğine göre, en makul  projelerden biri olarak bakılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..