PLAY OFF BİLE ZOR !

 PLAY OFF BİLE  ZOR !

Fikret DADAŞ'ın yazısı

Bandırmaspor-Erzurumspor maçında  ilk yarı  Bandırmaspor atakları görüldü. Erzurumspor defansı sağlama alma düşüncesi ile konraatakla  ilerde Olanare ve destek olarak Novikovas’ı düşünüyordu. Erkan Sözeri bu taktiğinde başarılı oldu ama , taktikte son vuruşları yapamazdı !. 

Maçın 16. Dakikasında Eren rakip cezaalanında ikinci kez düşürülünce  kazanılan atışı  kullanan Olanare kaleciden dönen topu  filelere göndererek  takımı 1-0 öne geçirdi. sonra  ise bu golün devamı gelmedi .. Bandırmaspor beraberliği yakaladı ardından uzatmada  galibiyete ulaştılar.. Kelly’nin önüne yatar da insan, o şutu vurdurmazdı …. O ciğerli futbolcuları göremedik..  Bu maçta ilk kez forma şansı bulan futbolcular, hiçbir şekilde başarılı olamadılar.. 3 tane  net gol pozisyonu havaya gitti. 



 Takımda bazı futbolcuların varlığı yokluğu belli değildi. Ahmet Cambaz bu takımda oynar mı ? bilemem ama sanırım hoca  Cambaz ‘ı birilerinin ısrarları ile oyuna aldı. Bu topçu bitmiş.. Kim istiyorsa verin… Batuhan da kronik sakat !

Bir gerçek var ki, sezon başı yapılan transferlerin yetersiz olduğunu herkes kabul etmek zorunda .. Şimdiye kadar alınan puanlar da çok iyi olarak algılanmalı.

“Hesaplı olsun transferleri” nin sonunda gelinen noktada takımdan mucize beklemek te yersiz oluyor ..

Takımdaki sakatlıklar,  alternatif oyuncu olmadığını açıkça gösteriyor. Takımın kadrosu eksik, bu kadro ile şimdiye kadar çok iyi bir noktaya gelindi.. 8 eksikle maça çıkıldı..

Eren sakatlandı, takım durdu! AliyMali sakatlandı  bu futbolcuyu gören yok.  Takım tam olsa belki bir 11 çıkar ama futbolcular sakatlanınca 11 i kurmak çok zor..

Erkan Sözeri’nin bazı maçlarda hatalı taktikleri olabilir, rakip takımı irdeleyemez bunlar gelir geçer Hocanın  hataları var ama, bu durumun suçlusu Erkan Sözeri değil. Takım yetersiz. 

Bu takımın  5 yıldan beri bir golcüsü yok.. Para yok , transfer yok .. Şampiyonluk  nasıl olacak ?. Yazıp çiziyoruz, moral-motivasyon vermeye çalışıyoruz ama gerçeği de  yazmak boynumuzun borcu..   1.ligde golcüsü olmayan  tek takım Erzurumspor ! Eğer bu takıma takviye yapılmaz ise, her maçta sakat veren takımda 11'i kurmak çok zorlaşır. Bu gidişle  Play-off bile zor dememin nedeni bu.

Yönetimin bu takıma ciddi bir transfer yapması gerekiyor .. Şampiyonluk kovalayan bir takım, bu kadar eksik kadro ile  şampiyon olamaz..

Son çare , yönetimin elini, kolunu, kellesini  ortaya koyması ve  transfer tahtasını açarak, şampiyonluk kovalayacak  transferler yapmaları gerekiyor .. Ciğeriyle oynayan Estrela, Orhan Ovacıklı , Eren, Muzaffer gibi futbolcular lazım bu takıma.!

Yönetim belki Erkan Sözeri’nin ipini çekmek ister ama bu yanlış bir hamle olur.. Hocanın eline ne malzeme verildi ise, hepsini gördük.. Yönetim transfer yapmayıp, hocayı gönderirse  büyük bir hata yapar..  

Yönetim  takıma takviye yapmaz ise, bu takım şampiyonluk kovalayamaz !


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…