PLAY OF MAÇLARINDA PERFORMANS LAZIM..

 PLAY OF MAÇLARINDA PERFORMANS LAZIM..

 Fikret DADAŞ

Erzurumspor, Keçiörengücü maçında  ilk yarıda  iki güzel ve çalışılmış golle galipken, ikinci yarı  ipin ucunu bıraktı .. 5 dakikada 2 golü filelerinde görerek maçı 2-2 tamamladı .. Yenilen gollerde Penaltı zaten penaltı değil, çünkü cezaalanı dışında. Fotoğraf tesbiti var. 2. Golde rakibin faulü var, hakem onu da vermedi ..! Operasyon mu çektiler ne ayak ?  Play of maçları nedeniyle Erzurumspor, rehavete kapılmış görünüyor.



Play of maçları öncesi Muzaffer hocamızın dikkate alması gereken  11 konusu var .. Ki,  Batuhan ve  Ali Can’ın  şampiyonluğa oynayan bir takımda oynatılmaya çalışılması endişeleri arttırıyor!.. Yanlış anlaşılmasın ama  bazı futbolcular bu takımda kadroya alınacak oyuncular değil.. Çünkü Erzurumspor’un bundan sonra kullanacağı, play of,  ‘ son şans’tır..!    

Aly-Male bu takımda  ikinci yarı oynayabilecek oyuncu değil mi?.  Martin Hasek’i ne için sakladık ? anlamadım. Umarım Play of maçlarında  Hasek’i hoca kesmez…Mikhail Rosheuvel, sürekli kesik yiyor ..!  Bu futbolcu sıradan bir oyuncu mu ?  Değil..!  Sakat mı? Hasta mı?  hasta idi ama iyileşti diye biliyorum. Değerlendirilmeleri şart, Rosheuvel 6 dakikalık futbolcu değil.. BU arada Olanare'nin uyum sağlaması , çalışılmış pozisyonlarda topa hakimiyeti ve gol atması  sevindirici. Olanare'nin arkadaşlarını da düşünerek oynaması Erzurumspor yararına. Her atağın kendisi tarafından golle neticelendirilemeyeceğini birisi , o'na söylemeli.!

Erzurumspor süper lig trenini kaçırmış olmasına rağmen önündeki son şansı çok iyi değerlendirmeli. Erzurumspor’un şampiyon olacağına inanıyorum, kadromuz da  sakat ve cezalı olmaz ise bu play of'u Erzurumspor götürür..

Erzurumspor’da, lige havlu atılarak rehavete düşülmemesi gerekir.! İnanç havası takımdan yayılır! Takım diri görünmeli, boş vermişlik yerine ciddi bir oyun sergilenmeli.

Freni boşalmış kamyon gibi oldu Erzurumspor. Bu havanın değişimi şart. 3 Maç isteniyor sizden Muzaffer Bilazer hocam.. Bu işi ya siz bitirirsiniz, ya siz bitiremezsiniz.. Dananın kuyruğuna geldiniz.. 3 maçta bu takımın uçması lazım.

                             


Play of maçlarında kimin Erzurumspor’a rakip olacağı belli değil, inancım o ki  Erzurumspor Final oynar… Eğer canını dişine takıp  play of u süreklerse alnının akıyla süper lig biletini alır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..