Sabırlı olunmalı....!

SABIRLI OLUNMALI .. !

 Fikret DADAŞ

Erzurumspor Play of u  garantiledikten sonra Play of maçları için  önündeki üç maçı değerlendirecek. Bu üç maçın Erzurumspor’un puan durumunu etkileyecek hiçbir önemi yok. Ancak, bu maçlarda   Muzaffer Bilazer’in taktik denemeleri damga vuruyor..

 Gençlerbirliği karşısında Erzurumspor 2-1 mağlup oldu ama , rakibine “ gücünü gösterdi “ !

Erzurumspor’un gücünü küçümseyenler, kaale almayanlar olabilir ama, Erzurumspor güçsüz bir takım değil.! Geçmişe takılmanın da artık bir yararı olmayacak. O öyle olsaydı , böyle olurdu .. Bu böyle olsaydı şöyle olurdu şeklindeki söylemler artık  ‘merhem ‘ olmuyor ..

Erzurumspor elindeki son şansı olan Play-of maçlarına katılmaya şartlanıyor.! Hatta bir adım ilerisi 2 Haziran’daki Final maçı için bile hazırlanıyor .. Hazırlanıyorlar, şampiyon olacak ! demek yerine ben her zaman sabırlı olunmasının daha akılcı bir davranış olduğunu savunuyorum. Önemli olan inanmak.

Erzurumspor’da hergün her maçın kritiği yapılırken bir de bugün gelinen nokta ile ilgili  kritikler de yapılıyor.. Herkes bir konuda hemfikir , “ bu ligden Erzurumspor şampiyon çıkardı. Keşke maddi sıkıntılar olmasa idi “ özet bu, derine inmeyeyim.

Gençlerbirliği maçı sonrası kalan iki Maç var . Erzurum’da Keçiörengücünü ağırlayacaklar , deplasmana  Denizlispor’a konuk olacaklar ..

                

Play of’a kadar bu takımın sakat vermeden tam kadro maça çıkması daha evla olacak . Ne sakatlansınlar , ne de kart görsünler. 3. Sarı kartı görecek futbolcular da var ise, Play of öncesi bu eksik gedikler de umarım tamamlanır..

Erzurumspor, önüne bakıyor ve Play of maçlarını gözüne kestirmiş durumda . Rakiplerini  tanıyor , kim çıkarsa çıksın şimdiden hazırlıklarını, araştırmalarını, rakiplerinin  kondisyonlarını takip ediyor, maçlarını da izliyor. Erzurumspor Play of’da şanslı görünüyor. Bu şansı olumlu değerlendirmek için , taraftarın biraz sabırlı olması lazım .. Soyduk soyduk ,  ******  getirdik .. sözünü bilirsiniz..

Hele hele  takımın yaptığı lig maçları ile ilgili ileri-geri yorumlar yapılması doğru değil, Erzurum ve Erzurumspor’un adı düşünülerek yorum yapılmalı.. Tahminlere dayalı yorumlar herkesi sıkıntıya sokar. Anlayışlı olmak lazım.. anlayış.. anlayış.. 2 Haziran’a kadar sabredilmeli.. Takıma herkes inanmalı..

KARLI DAĞLARIN TAKIMI  ERZURUMSPOR'UN YANINDA OLUNMALI


Bu arada Muzaffer Bilazer’i  Gençlerbirliği maçında ki taktik denemelerinden dolayı da kutlamak lazım.. Suzumsky bile gol atmak için kaleyi bıraktı, rakip kale önüne  geldi ..

Bu arada Erzurumspor için başlatılan " Bir Bayrak ta sen as " kampanyasını destekliyorum.. Bırakın takımın dedikodusunu da  şehre bir değişik hava gelsin .. Eleştiri yerine bayrak asalım, Erzurumspor için bir bayrak ta sen as, ebadı ne olursa olsun .. bayrak asanların bayraklı fotoğraflarına da sayfalarda yer vereceğiz.. Destek olalım, köstekçiler zaten çok sayıda .. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…