PLAY OF SABIRLA KAZANILACAK ..

PLAY OF  SABIRLA KAZANILACAK ..

 Fikret DADAŞ




Bir sezon süresince yüreğinde Erzurum ve Erzurumspor sevgisi olan binlerce insan , maç saatini, maçı, maç sonucunu merak etti..

İyi günler, sıkıntılı günler ve kötü günler geride kaldı diyelim.

Gele gele geldik dananın kuyruğuna. Play of sürecinin ilacı; Erzurumspor’u  “sabırla desteklemektir “.

Hala inanmayanlar, hala hazmedemeyenler insanı derinden üzüyor. Oysa Erzurumspor düğün edecek. Düğüne hazırlığımız yok mu ?

Bu saatten sonra  Mehmet Sekmen, Ömer Düzgün, Hüseyin Üneş, Ali Demirhan veya Kürşat Karakaşcı olunmamalı.. Sadece Erzurum ve Erzurumspor var.

Şimdi gerçek bir Erzurum Dadaşı gibi, mert, yiğit ve aynı hedefe odaklı olmak gerekir. Gün  ayrılık için değil, elbirliği ve gönül birliği içinde İstanbulspor maçında dimdik tribünde yer almayı gerektiriyor…

Palandöken dağlarına sırtını yaslamış koskoca Erzurum şehrine ve Erzurumlulara  yakışan mavi-beyazlı formayı desteklemektir.

Bırakın kim neyi isterse desteklesin, hangi takımı tutuyor ise tutsun. Hangi renklere aşık oluyorsa olsun. Herkesin çocukluktan itibaren bir İstanbul takımı tutma aşkı vardır ve bu gerçektir.  Erzurumlu’nun  ilk ve vazgeçilmez aşkı ise  ‘ mavi-beyaz ‘ dır.

Erzurum Çarşamba günü İstanbulspor’u evinde misafir ediyor. Erzurumsporluya yakışan Erzurumspor’u maçın bitiş düdüğüne kadar sabırla desteklemektir..

KESİNLİKLE TAŞKINLIK ve GÜVENSİZLİK YOK.. Ankaragücü maçında bir anlık ‘yönetim istifa ‘ sloganları ile futbolcuların yıkıldığını ve maçı bıraktıklarını herkes unutmasın. O maç alınsa idi bugün süper ligde idik!  O nedenle Taşkınlık yapacak kişilere de tirübünlerde engel olunmalı ..!

Erzurumspor’un Kazım Karabekir Stadyumunda alacağı sonuç ne olursa olsun, kendini Erzurumlu hisseden herkesin destek vereceğine inancım sonsuzdur. Aramızda olmayan Erzurumlu Alimleri mezarlarında incitmeyin. ! Şehrin ileri gelen insanlarının başlarını öne eğdirtmeyin. Erzurumluların hepsi Erzurum için her zaman bir neferdir. Cello-belloların tahriklerine kapılmayın. Bugün Türkiye’nin her tarafından görüştüğüm yazıştığım tüm Erzurumlu aklı selim insanlar, Erzurumspor maçı heyecanı ile yanıp tutuşuyorlar. Bu insanların desteği Erzurumspor’un arkasında..

Bu arada Hamza Cimilli’nin de Erzurumspor’a Başkanlık yapmış, Ali Demirhan, Hüseyin Üneş ve Kürşat Karakaş ve   yöneticilik yapmış kişilerin de bu maça özel olarak  davet edilmeleri çok önem taşıyor.

Bu maç için emek veren tüm taraftarlara, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’e, sezon boyunca mavi-beyazlı formayı terleten tüm futbolculara, Yönetim’e tüm taraftarlar adına başarılar diliyorum.

Erzurumspor Play of sürecini başarıyla geçirecek.. ‘ Sabırsız olunmamalı ‘ Maçlarda herkes sabırlı olsun.. Maçlarda hiç kimseye, en küçük bir olumsuz söz olmamalı… 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…