ACİLEN ‘BEYAZ SAYFA ‘ AÇILMALI ..!

 

ACİLEN ‘BEYAZ SAYFA ‘ AÇILMALI ..!

 

Fikret DADAŞ

Erzurumspor, deplasmandan aldığı 1 puanla Erzurum’a dönerken, Eyüpspor maçı hazırlıklarına da başladı..

Ligin kalan maçları çok kritik, bu maçlardan biri de Eyüpspor maçı. Maçın hafta arası oynanacak olması, takımın 12. Adamı taraftara ihtiyaç gerektirir. Gerçi  oynanan maçlarda da ekonomik, yönetime kırgınlık- küskünlükler  gibi çeşitli nedenlerle tribünler fazla doldurulamıyor.  Taraftarın da haklı olduğu konular elbette ki var. Ancak bu kırgınlıkların şu an ortadan kaldırılması gerekir. Şu lig bitene kadar ‘beyaz sayfa açılması gerektiğini düşünüyorum. Tribünsüz, taraftarsız  bu kritik eşikler aşılamaz..

                                   


Erzurum’da en büyük sosyal hayat olarak Erzurumspor var. Taraftar desteği ile Eyüpspor maçından 3 puan almaktan başka çare yoktur.  

Doğu Anadolu’nun güzide kulübüne destek vermek gerekir.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün acilen bir basın toplantısı düzenleyerek birlik-beraberlik çağrısı yapması, Eyüpspor  maçı için şehri havaya sokması önerimdir. Maçın havaya girmesi, çoşku ile temponun arttırılması da motivasyondur. Bir ağabeyi olarak önerimdir, kabul görürse meyveleri takıma artı yazar.

Eyüpspor maçının galibiyetle bitmesi ardından Erzurumspor, Adanaspor maçına daha moralli gidecektir.  

ŞİRKETLEŞME..

Erzurumspor taraftarının  taleplerinden biri de  ‘şirketleşme ‘ konusu . Sürekli para arayan bir takım olmak yerine, şirketleşen daha şeffaf bir anlayışla  kulübün yönetilmesini istiyorlar. Bu konuda çalışmalar yapılmasında gecikilmiş te olsa yarar var.  Erzurumspor’un şimdiden başlayacak şirketleşme çalışmaları ile gelecek sezona şirketleşmiş olarak girmesinde yarar var . Erzurumspor’un önümüzdeki maçlara her şekilde hazırlanmasını Teknik Direktör Yücel İldiz ve Muzaffer Bilazer yürütürken, yönetimin de bu yönde adım atması, bu takımın geleceğini aydınlatması ve önünü açmasında yarar var. Bu problemler ötelenemez. Yarın kartopu gibi karşımıza çıkar ve önce yönetim altında kalır. Sayın Mehmet Sekmen bu konuyu da gündeme alırsanız, o tribünler  dolar, hatta taşar bile !  Konu savsaklanırsa, taraftar bunu unutmaz, unutmadığı gibi de siyasi geleceğiniz  Erzurum’da sarsılır..  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantolama ile zehirliyorlar

DADAŞ HERKESE NAM SALDI…

YA ŞİMDİ YA DA HİÇ..